Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Felicitări celor dragi, de Sfânta Mărie

Mesaje cu ocazia zilei onomastice

Felicitări celor dragi, de Sfânta Mărie

Încă de ieri, au început să sosească mesaje de felicitare adresate mamelor, bunicilor, verișoarelor, prietenelor..., tuturor celor care poartă frumosul nume al Sfintei Marii.
Felicitările cu poze le găsiți la rubrica Mesaje și dedicații, tot în pagina principală, dar sus în bară.

Cu ocazia Sf. Mării, dorim mamei noastre, Maria Vereș, multă sănătate, un sincer și călduros LA MULÞI ANI! – Cristina și Sergiu  * Scumpei noastre mame, Maria Petrila: Dumnezeu să te aibă în pază mulți ani fericiți, alături de bunul nostru tătic, Mircea! - copiii, Flavia și Cipri, Marius și Geta, împreună cu nepoții: Monica, Felicia, Flaviu, Ramona și Mariana  * Cu ocazia onomasticii, îi urăm scumpei noastre bunici, Maria-Silvia Brânzaș, o mie de ani, sănătate și fericire! – nepoții: Alina, Sandu și Alex  * Verișoarelor mele, Maria-Florina și Maria-Alexandra, sincere urări, sănătate multă, și iubire! – Adrian  * Mamei mele dragi, Maria Butcă: LA MULÞI ANI! – Simona  * Prietenei mele, Maria Crețiu, din dragoste, cu iubire veșnică, un sincer LA MULÞI ANI! – Remus  * Pentru Maria Pintea, cu toată dragostea: LA MUÞI ANI, fericire și mulți bani! – Horațiu.
* Mesajele primite fiind într-un număr considerabil, și formulate în general pe linia celor prezentate mai sus, le vom personaliza doar în ceea ce privește destinatarul și expeditorul (selecția am făcut-o în ordinea alfabetică a celor „sorcoviți”). Deci, au mai primit mesaje de felicitare: Maria-Irina Aileni , de la Ovidiu; Maria Bălănean, de la Sonia; Maria Bicăcian, de la Silviu; Ana-Maria Iulia Brișan, de la Ramona Pirtea; Ana-Maria Balint, de la Otilia; Maria-Alexandra Bursașiu (din Vașcău), de la Sebastian; Maria-Simona Cadar, de la Miruna Avram; Maria-Ioana Cucuvici (din Miersig), de la Mihai Bulzan; Bianca- Maria Danciu (fosta „primăriță” a elevilor orădeni), de la Cornelia Fiterău; Monica-Maria Faur (din Gepiu), de la Marcel Flește; Maria-Cristina Fărcuț (din Beiuș), de la Răzvan Popa; Maria Gafencu, de la Crina Galea; Maria-Manuela Gherdan, de la Emilian Blaga; Ana-Maria Gavriș, de la Melinda Sabău; Flavia-Maria Ghile (din Leș), de la verișoara din Sălaj; Raluca-Maria Gâlceavă (din Suplacu de Barcău), de la Teodora; Maria Gherman-Popa (din Tinca – „Ploaia de stele”), din partea lui Cipri; Cecilia-Maria Hurgoi, de la Cristian; Maria-Ana Laza (din Aleșd), din partea lui Mircea; Octavia-Maria Lupșea, de la Tabita; Maria-Ramona Lup (din Peștera), de la Florentina Lazăr; Ana-Maria Mikloviciu, de la Ciprian (artistul); Maria-Cristina Olah (din Beiuș), de la Marius Opriș; Crina-Maria Oșvat (din Toboliu), de la Cristina; Maria Popa (din Chijic), de la Mirela; Ana-Maria Popa(din Aștileu), de la Cosmin; Maria Suciu, de la Bianca Stanciu; Adriana-Maria Stana (de la Televiziunea Transilvania), din partea lui Ovi; Ilinca-Ana-Maria Șandor, de la Adi; Toma Ana-Maria ("Mica"), de la Marius Tirla. (Ovi)   

Trimite email

vineri, 18 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!