Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Călătorie printre stele”

În cadrul Săptămânii mondiale a spațiului (4-10 oct.

„Călătorie printre stele”

În cadrul „Săptămânii mondiale a spațiului”, prof. Nicoleta Pazmany a organizat, miercuri (6 octombrie 2010), la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea, o „Călătorie printre stele”.

Protagoniștii călătoriei au fost elevi din clasa a X-a B și a XII-a E (Andreea și Alexandra Lazăr, Florica Vancea; Szerak Cristina, Mihaela Lupu și Andreea Abrudan; Claudia Bocioc, Călin Stroescu și Marius Pendea; Alexandra Beiu, Codruța Scripec și Ioana Hadade, respectiv Adrian Popuțe, din XII E), care au pregătit referate și prezentări în power point.
La manifestare a fost invitat domnul director, prof. dr. Ruben Filimon, precum și membri ai echipei METER (prof. Diana Curilă, Daniela Lupaș și Camelia Pop), elevi din clasele a X-a A, B și E, a XI-a C și a XII-a E.
Duminică în cetate
Duminică (10 oct.), de la ora 17.00, în ultima zi a Săptămânii mondiale a spațiului, la Grota Roșie din Cetatea Oradea, dna profesor Nicoleta Pazmany și membrii astroclub „Meridian 0” vor „naviga” pe Calea Lactee, iar dacă timpul va fi favorabil, de la ora 19.00, vor ține sub observare bolta cerească, cu ajutorul telescopului. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Călătorie printre stele”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Duminică, 3 noiembrie, la Căminul Cultural Sânnicolau Român
Lansare album de debut - Adrian Bojan
Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.