Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dirijarea traficului rutier – element de siguranță

Reactivarea patrulelor școlare de circulație

Dirijarea traficului rutier – element de siguranță

Poliția Rutieră (prin vocea sa autorizată, dl subcomisar Claudiu Ciuclea) consideră importantă prezența polițiștilor în preajma unităților de învățământ în cele două momente importante ale zilei, dimineața, la ora de deplasare a elevilor spre școală și la întoarcerea de la cursuri, în scopul sporirii siguranței rutiere.

Dar, la fel de importantă o consideră și participarea patrulei școlare de circulație în cele două momente ale zilei.
În acest sens, subcomisarul Claudiu Ciuclea dorește să-i îndemne pe directorii de școli să reactiveze patrulele școlare de circulație, asigurându-i de tot sprijinul din partea Poliției Rutiere.
Joi la „Nicolae Bălcescu” și Sânmartin, vineri - la Oșorhei
Reprezentanții Poliției Rutiere au reactivat, joi (14 octombrie 2010), patrulele școlare de circulație de la școala din Sânmartin, un punct strategic important de pe DN 76 și de la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” (strada Sucevei) din municipiul Oradea. Directorul școlii „Nicolae Bălcescu”, prof. Ioan Mocan și prof. Nicolae Flore i-au scos în stradă pe: Marius Bârlău, George Floruț, Daniel Macra (din VIII B) și Robert Ochișel (din VII B), care au dirijat circulația în fața școlii, fiind ajutați de agenții principali de poliție Mirabela Mughiuruș și Gheorghe Irimie. Patrula a fost instruită de subcomisarul Claudiu Ciuclea.
Vineri, a fost reactivată și patrula școlară de circulație de la Oșorhei (pe DN 1), iar săptămâna viitoare, vor fi „scoase de la naftalină” alte și alte patrule..., dirijarea traficului rutier fiind un element de siguranță, după cum avea să sublinieze subcomisarul Claudiu Ciuclea. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Dirijarea traficului rutier – element de siguranță.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 3 august 2020