Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Moștenirea

În 28 octombrie

Moștenirea

Studiourile Walt Disney și Forum Film au început număratoarea inversă până la difuzarea a 23 de minute filmate în format 3D din blockbusterul TRON: Moștenirea. Vizionarea va avea loc în data de 28 octombrie 2010, în rețeaua Cinema City (Bacău, Cluj-Napoca, București -în locațiile din Cotroceni și Sun Plaza -, Iași, Pitești, Timișoara, Arad), precum și la Holywood Multiplex din București și Oradea, Odeon Cluj și Liberty București.

Evenimentul TRON Night este o noutate pentru piața cinematografică din România, fiind pentru prima dată când un distribuitor de film propune publicului o astfel de pre-vizionare a unei pelicule 3D la nivel național.
Cei care doresc să asiste la TRON Night sunt invitați să acceseze în perioada următoare site-ul cinemagia.ro și www.tron-mostenirea.ro pentru a afla mai multe detalii despre acest eveniment. Locurile la eveniment pot fi rezervate din timp, cu acces exclusiv din  portalul cinemagia.ro.
Tot astăzi, Studiourile Walt Disney și Forum Film anunță debutul campaniei de 10 săptămâni pentru lansarea TRON: Moștenirea, blockbusterul high tech 3D al anului, care va avea premiera mondială și națională în data de 17 decembrie, când publicul este așteptat cu și mai multe suprize. (Ruxandra Morariu)

Trimite email

luni, 19 august 2019