Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Perele – cele mai „grozave” fructe!

Concursul „Care pe care”

Perele – cele mai „grozave” fructe!

Marți, 12 octombrie (2010), de Ziua internațională a alimentației, patru eleve din clasa a XI-a de la profilul vocațional al Colegiului Național ,,Iosif Vulcan” au susținut o activitate interesantă...

Îndrumate de prof. coordonator de practică, Ioana Cherechian și de învățătoarea clasei I B, prof. Maria Duma, Hosu Luminița, Leuca Alina, Pop Ioana și Sălăgean Andra le-au demonstrat bobocilor din clasa I B cât sunt de „grozave” fructele. 
Clasa a fost împărțită în trei grupe: grupa merelor, perelor și strugurilor, iar mesajul a fost transmis foarte simplu și atractiv, prin intermediul ghicitorilor, povestirilor, întrebărilor și desenelor.
Astfel, au descoperit că fructele sunt bogate în vitamine și nu trebuie să  lipsească din hrana zilnică a omului!
 Elevii s-au antrenat ușor în activitate, au ghicit rând pe rând toate fructele, distrându-se copios. Apoi au venit sfaturile legate de spălarea fructelor, prepararea salatei de fructe, ajungându-se la fructul preferat.
Concursul a fost câștigat de grupa perelor (formată din: Mălina Badea, Cassandra Bondar, Rareș Chindle, Andreea Dragoș, Alexandru Dărăban, Antonia Hălmăjan, Mihai Judea, Sevastiana Mihuța, Tudor Nuțiu și Ștefan Rotariu, dar toți elevii au fost răsplătiți cu diplome și fructe. (Maria D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Perele – cele mai „grozave” fructe!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 26 iunie 2019