Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Polițistele ZU” la Oradea...

AutoBuzdu lui Morar a adus, astăzi,

„Polițistele ZU” la Oradea...

Astăzi (marți, 2 noiembrie 2010), între orele 8 și 9.08, polițistele sexy de la radio ZU au putut fi admirate și la Oradea, în intersecția calea Aradului – bdul Decebal, în fața Bisericii Baptiste „Emanuel”, pe partea dinspre Colegiul Tehnic „Andrei Șaguna”.

Opt „polițiste” ZU, zâmbitoare, cuceritoare, claxonate la greu de șoferi, au monitorizat, de pe „tușă”, circulația rutieră în zonă, iar din când în când, se îndreptau spre conducătorul auto „recalcitrant”, care le claxona, spre a-l „amenda” cu un tichet de benzină...
 Aflând de existența lor de pe post, de la Buzdu și Morar, un licean a luat bicicleta și a venit la fața locului să se pozeze cu polițistele ZU.
„De la Oradea, plecăm la Baia Mare, „acasă”... la Mihai, iar mâine dimineață suntem în Cluj, unde se încheie, de fapt, turneul...”, ne-a declarat Ami Þărțăleanu.
Mulțumim, Buzdu și Morar, pentru frumoasa reclamă care ați făcut-o municipiului Oradea și, implicit, nouă, orădenilor, în momentul anunțării evenimentului de la Oradea! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Polițistele ZU” la Oradea...

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 1 iunie 2020