Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cel mai frumos felinar, cel mai înfricoșător costum...

Halloween Party la Valea de Jos

Cel mai frumos felinar, cel mai înfricoșător costum...

La Școala cu clasele I-IV de la Valea de Jos (comuna Rieni) a devenit o „tradiție” sărbătorirea zilei de Halloween.

Și în acest an, vineri, 29.10.2010,  elevii școlii au sărbătorit  Halloween-ul, sub îndrumarea doamnelor învățătoare Cornea Corina și Florincuța Corina.
Elevii au modelat dovleci, au fost organizate concursuri și o paradă a costumelor de Halloween. Dintre concursuri, amintim două: Împachetăm mumia și Lasă-ne să te pictăm pe față! Juriul, alcătuit din doamnele învățătoare, un reprezentant al elevilor (Pantea Elisabeta) și un reprezentant al părinților (Igaș Silvia), a acordat următoarele diplome: cel mai frumos felinar (Domșa Alin), cel mai înfricoșător costum - contele Dracula (Florincuța Denis), cel mai amuzant costum - sperietoarea de ciori (Igaș-Vid Laurențiu), cel mai frumos costum - piratul (Domșa Alin), cel mai fantezist costum - vampirița (Tirla Ștefania), cel mai original costum - pisica neagră (Popa Tania), și cea mai frumoasă mască (Popa Robert).
După acordarea diplomelor, elevii au dansat cu mere (Apple Dance) și au intonat un cântec adecvat sărbătorii (șlagărul) „Nu mi-e frică de Bau-Bau...
La sfârșit, cu toții au fost răsplătiți de către vrăjitoarele bune (doamnele învățătoare) cu bomboane și muzică din belșug... (Corina Cornea)

Trimite email

joi, 18 iulie 2019