Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-au înscris 1543 de candidați

În Bihor, la cea de-a II-a sesiune a bacalaureatului

S-au înscris 1543 de candidați

Cei 1543 de candidați au fost repartizați în patru centre de examen: 352 la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, 375 la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, 396 la Colegiul Tehnic “Traian Vuia” și 420 la Colegiul Tehnic “Constantin Brâncuși”, după cum aveam să aflăm de la vicepreședintele comisiei județene, prof. Daniel Negrean, inspector al I.S.J. Bihor.

Luni, la prima probă, Limba și literatura română, oral, se înscriseseră 1055, repartizați, astfel: 59 la “Mihai Eminescu”, 361 la “C. Brâncuși”, 342 la “Traian Vuia”, și 293 la “O. Ghibu”.
Pentru astăzi (marți, 21 august), la cea de-a doua probă, limba maternă, se înscriseseră doar zece candidați, care urmau să fie examinați în centrul organizat la Colegiul Național “Mihai Eminescu”.
Mâine, se vor susține probe la limbile moderne, iar joi vor începe probele scrise, cu Limba și literatura română., vineri, limba maternă. De luni, 27 august, până miercuri, inclusiv, probele D, E și F. În 31, afișarea rezultatelor și depunerea contestațiilor, iar în 3 septembrie, afișarea rezultatelor finale.
Lucrările scrise vor fi corectate în Centrul de evaluare organizat la Școala de Arte și Meserii “George Barițiu”. (Ov. D.)

Trimite email

duminic, 16 iunie 2019