Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Dăruiește un Crăciun”

„Te îmbogățești prin ceea ce dăruiești…”

„Dăruiește un Crăciun”

„Te îmbogățești prin ceea ce dăruiești…” (scria Antoine de Saint-Exupery)
Putem spune, cu certitudine, că suntem mai bogați decât în urmă cu doi ani, când am demarat proiectul „Dăruiește un Crăciun”.

Și asta pentru că peste 2.500 de persoane au primit cadoul pregătit cu atâta generozitate de oameni cu suflet mare din orașul nostru, oameni care au fost gata să sacrifice timp și bani, pentru ca cei aflați în nevoie să poată avea bucuria unui Crăciun în anul 2008 și 2009.
Pentru că scopul nostru este să ne implicăm în identificarea nevoilor oamenilor cu condiții speciale aflați lângă noi, anul acesta dorim să multiplicăm rezultatele campaniei din anii trecuți și să demonstrăm că Oradea are suflet.
Sunt oameni, lângă noi, pentru care Crăciunul este doar o zi din calendar. Copii cu boli cronice speciale, copii distrofici internați în spitalul de copii, copii orfani, copii cu sindrom Down, familii nevoiașe al căror venit lunar nu depășește 500 de lei, bătrâni abandonați în centre medico-sociale, oameni ai străzii care nu au un adăpost, bolnavi cu boli în faze terminale. Ei sunt cei pe care dorim să îi ajutăm prin proiectul nostru.
Acțiunile acestui proiect sunt împărțite în trei categorii:parteneriate cu grădinițe, școli și licee din Oradea, unde se vor aduna cadouri; standuri de colectare de fonduri și alimente în magazinele TreiG, Galeriile Real și Era Shopping Park și donații sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice.
Obiectivul nostru pentru anul 2010 este ca 5.000 de persoane cu condiții speciale să poată zâmbi de Crăciun. Nu putem realiza asta decât împreună! Fii aliatul nostru în campania „Dăruiește un Crăciun!” Poți dărui timp, energie sau bani pentru ca să devii și tu mai bogat în anul 2010!
Anca Suciu (de la fundația „Comunia”)  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 20 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!