Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Anamaria Panda - „Miss Toamna”

Concurs de frumusețe la Rieni

Anamaria Panda - „Miss Toamna”

Joi, 11 noiembrie 2010, a avut loc la Rieni concursul de frumusețe „Miss Toamna”. Competitoarele, eleve din clasele a VII-a și a VIII-a, au avut de trecut mai multe probe, între care au fost intercalate și câteva momente artistice. Probele de concurs au fost diverse, de la cele tradiționale (ținute de zi și de seară) și cultură generală, până la cele gen surpriză, care au făcut deliciul publicului.

Pentru schimbarea atmosferei, a fost nevoie și de puțină muzică populară, moment susținut de eleva Jurca Mădălina, din clasa a VIII-a.
Momentul mult așteptat a fost verdictul juriului la alegerea frumoasei „Toamne”, hotărâre destul de dificilă, fiecare concurentă se aștepta să „extragă” lozul cel mare.
În cele din urmă, Miss Toamna la Școala cu clasele I-VIII din Rieni a fost aleasă eleva Panda Anamaria, din clasa a VIII-a; pe următoarele locuri s-au clasat: Todoca Mădălina, din clasa a VIII-a, Stana Mădălina, din clasa a VII-a și Muț Georgiana, din clasa a VIII-a. Fiecare concurent a plecat acasă cu câte un premiu, răsplata muncii fiecăruia.
Dulca Denisa a fost aleasă Miss Fotogenie, Stana Mădălina - Miss Eleganță, iar Todoca Mădălina - Miss Popularitate, bucuria remarcându-se pe fețele fiecăreia.
Programul s-a încheiat pe ritmuri muzicale, elevii petrecând o după-masă de neuitat alături de profesorii și de colegii lor. (Dume Felicia-Mirabela)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Anamaria Panda - „Miss Toamna”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 16 iunie 2019