Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pregătește copilul pentru școală și viață

Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea

Pregătește copilul pentru școală și viață

Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea este autorizată de Ministerul Educației și Cercetării și oferă pachete de studiu personalizate, ținând cont de nevoile fiecărui copil în parte, de potențialul său fizic și intelectual, de ritmul propriu de dezvoltare și de nevoile sale afective.

O instituție serioasă de învățământ, dar și o „casă” primitoare!
Grădinița oferă copiilor posibilitatea învățării limbii engleze, aproape în egală măsură cu cea maternă, un ambient intim și plăcut, nu mult diferit de mediul familial, în care preșcolarii nu se vor simți constrânși sau instituționalizați.
Grădinița „Crinul” pregătește copilul pentru școală și viață, asigurându-i o educație de calitate, bazată pe inovație și pe diversificare, învățându-l să devină un preșcolar model.
Este o instituție de învățământ serioasă, dar și o „casă” primitoare, unde educatoarele știu să fie și dascăli și mămici.
Grădinița „Crinul” vine în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră cu o ofertă educațională corespunzătoare nevoilor copiilor și cu un ambient primitor ce suplinește cu succes căminul micuților
Claudia Morar, manager
Mulțumirile părinților
„Grădinița este „CASA” copiilor noștri pentru câteva ore pe zi. Și dacă aici găsesc înțelegere, dragoste, căldură, răbdare, un personal tânăr și bine pregătit care să le îndrume primii pași în viață și să-i ajute să descopere lucruri noi și interesante, să învețe o limbă străină și să cânte la un instrument, noi părinții nu putem decât să fim foarte încântați că am găsit acest loc minunat în care copiii noștri se simt ca „acasă”.
Mulțumim Grădiniței „Crinul” că ne-a primit în familia ei.”  (familia Sabău)
Schimb de experiență în SUA           
În urma vizitelor efectuate în SUA, am încercat să aplicăm și noi în grădiniță abordarea temelor propuse în așa manieră încât copilul să fie inițiatorul demersului didactic. Am constatat că preșcolarul dobândește cunoștințe, își formează priceperi și deprinderi cu mai multă ușurință deoarece participă la ceea ce de fapt îl interesează. (Claudia Morar)Trimite email

luni, 6 aprilie 2020