Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cum să ne păstrăm dinții sănătoși

La Eco-Școala „Avram Iancu”

Cum să ne păstrăm dinții sănătoși

În cadrul Campaniei de informare-educare-comunicare privind promovarea sănătății, Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Direcția de Sănătate Publică Bihor au stabilit ca grup țintă pentru desfășurarea activităților informativ-educative elevii claselor a II-a din municipiul Oradea.

 În  acest sens, în perioada 10-30 noiembrie 2010, studenți ai Facultății de Medicină și Farmacie, specializarea Medicină Dentară, desfășoară activități informativ-educative cu toți elevii claselor a II-a.
Miercuri, 24 noiembrie 2010, a venit rândul elevilor clasei a II-a A (prof. Cozma Aurica), a II-a B (prof. Jurcan Loredana) și a II-a C (prof. Toader Monica) de la Eco-Școala „Avram Iancu” din Oradea să participe la astfel de activități. Studenta Ciobanu Cristina, din anul IV de la Medicină Dentară, a informat elevii cu privire la tipurile de dinți și rolul lor, la alimentele sănătoase pentru dinți, la normele și regulile de igienă orală (periajul corect al dinților), la vizita la medicul dentist. De remarcat jocul și materialele didactice utilizate, prin intermediul cărora Cristina a reușit să capteze atenția și să stârnească interesul elevilor.     
 La final, fiecare copil a primit cadou câte o periuță ,o pastă de dinți, un joc și o broșură cu reguli de păstrare a igienei dentare. (Dorina T.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019