Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un moment dulce, dulce...

Prăjitura câștigătoare de la Drăgești

Un moment dulce, dulce...

Astăzi (luni, 29 noiembrie 2010), într-un cadru festiv, s-a desfășurat concursul „Prăjitura câștigătoare”, moment ce a reunit elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Școala cu clasele I-VIII din Drăgești.

La concurs au participat câte trei reprezentanți din fiecare clasă. Ei au trebuit să pregătească câte o prăjitură. Prăjiturile au fost prezentate într-un mod inedit, fiecare concurent alegându-și un simbol care să-i reprezinte produsul expus. Juriul, reprezentat de elevi din ambele clase, a trebuit să delibereze câștigătorii pe acorduri muzicale, deoarece fiecare clasă a pregătit momente artistice ce au constat în interpretări vocale, dansuri țigănești și moderne și recitari din: Arghezi, Eminescu și Blaga. Coordonatoarea activității, profesor Adina Goman, a fost și moderatorul, prezentând fiecare produs și aducându-l, cu ajutorul asistentelor, în fața juriului. Momentele de excepție au fost realizate de elevele Cozman Larisa, Sandra Denisa, Meze Cosmina, Pășcuț Ana, din clasa a VIII-a; Cosman Claudia, Vlad Mihaela și Sandra Simona, din clasa a VII-a, care au prezentat un purpuriu de dansuri țigănești și moderne. Marele premiu a revenit fetelor din clasa a VIII-a.
Câștigătorii concursului (Cosman Larisa, Cosman Claudia și Botizan Andrei) au fost recompensați cu diplome, cadouri și aplauze din partea colegilor și a domnului profesor Bala Viorel, dirigintele clasei a VII-a. Activitatea prezentată a avut drept obiectiv dezvoltarea gustului estetic și artistic al elevilor, precum și dobândirea unor competențe în alegerea unei meserii.
La sfârșitul activității s-a încins o petrecere cu dans, prăjituri și suc, la care au luat parte elevi din ambele clase. (Adina Bala)

Trimite email

luni, 19 august 2019