Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua națională sărbătorită și la Tășad-Goila

Cu un buchet de acțiuni educative

Ziua națională sărbătorită și la Tășad-Goila

1 Decembrie este o zi deosebită pentru toți românii, mai ales pentru că ea are o semnificație istorică deosebită.

Unirea realizată în 1918 este una din cele mai mari realizări istorice ale poporului nostru. Insuflarea dragostei pentru strămoșii noștri, pentru trecutul istoric al poporului nostru, pentru realizările istorice și culturale, precum și pentru personalitățile pe care le-a dat acest popor de la începuturile sale și până azi, au fost marcate prin realizarea unor activități cu scop educativ, atât pentru preșcolari, cât și pentru elevii de la Școala cu clasele  I-IV Tășad-Goila.
   „Ziua tuturor românilor” a fost marcată prin activități coordonate de către prof. Șandra Florica Anca, prof. Colf Cristiana Mihaela și inst.Copil Florica Dorina, desfășurate pe parcursul lunii noiembrie: “Să ne cunoaștem istoria!” (prezentare în power point, lecturarea unor povestiri cu conținut istoric);Mândria de a fi român” (cântece și poezii); “România-o țară de flori” (confecționarea de steaguri și ecusoane, colaje); concurs: “Cine știe câștigă!”, precum și vizită la muzeul și troița din Tășad.
Proiectul a avut un impact pozitiv asupra elevilor, cu atât mai mult cu cât au descoperit frumusețile locale pe care mulți nu le cunoșteau. (Șandra Florica Anca)

Trimite email

smbt, 24 august 2019