Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2010

La școala din Sâmbăta

1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2010

Într-o zi aleasă, o zi de sărbătoare națională, elevii Școlii cu clasele I-VIII din Sâmbăta s-au reunit pentru a aduce un prinos de recunoștință istoriei neamului, eroilor patriei și Marii Uniri.

Cu acest prilej, elevii din clasele I-VIII, îndrumați de dna înv. Lucaciu Aurora, prof. Sărac Elena și Roșu Alina, au  prezentat un scurt program cultural-artistic ce a cuprins poezii și cântece  patriotice, dedicate Zilei naționale a României.
Pentru o sărbătoare națională de suflet, elevii au îmbrăcat costumele naționale tradiționale și au confecționat stegulețe tricolore.
Însoțiți de cadrele didactice, elevii au  adus un pios omagiu eroilor comunei la monumentul din centrul comunei, unde au intonat Imnul național și au depus flori.
Programul dedicat Zilei naționale a continuat cu evocarea de către dna  prof. Sărac Elena a principalelor  momente ale actului istoric de la 1 Decembrie 1918. În discurs s-a subliniat datoria elevilor de a cunoaște și cinsti istoria patriei. Momentul solemn s-a încheiat cu recital de versuri și cântece patriotice.
 Mulțumim doamnei director, prof. Bulc  Mirela. Felicitări artiștilor și profesorilor îndrumători pentru emoțiile pe care ni le-au stârnit la ceas de scumpă sărbătoare națională!
La mulți ani, România! (Gh. B.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: 1 Decembrie  1918 – 1 Decembrie 2010.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019