Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Caravana „Serbările de vară”

Sâmbătă, 1 septembrie, la Oradea

Caravana „Serbările de vară”

Caravana Național TV a adus, sâmbătă, 1 septembrie, pentru al treilea an, consecutiv, „Serbările de vară” în municipiul de pe Crișul Repede, o distracție sută la sută pentru cei ce au venit la întâlnire cu Nicola, Lavinia (și dansatoarele sale: Claudia Olteanu și Georgiana Stan), precum și îndrăgita trupă Heaven (Adina, Roxi și Roxana), cu Răzvan și Dani, matinalii de la Național TV…

Când am ajuns noi în parcarea de pe strada Independenței, pe scenă cânta Lavinia, flancată de Claudia și Georgiana, dansatoarele sale, echipate în costume de baie. De dincolo de gard, copiii le admirau și cântau acolo unde se pricepeau. La Heaven, atmosfera s-a încins și mai tare atunci când Adina a coborît de pe scenă și a vârît microfonul prin gard sau peste gard sub nasul copiilor. O bună bucată de timp, blonda a pus copiii pe jar, în timp ce pe scenă Roxi (șatena) și Roxana (blonda) cântau "O parte din rai... Privește în ochii mei/ Du-mă unde vrei/ În lumea dragostei!".
În pauze, Răzvan și Dani aruncau cu mingi de fotbal în mulțime...
Nicola a fost primită cu urale, iar ea le-a răspuns admiratorilor cu tot arsenalul său de cântece cu priză la public: "Dincolo de noapte e zi...Cheamă-mă și voi veni..."
Manechinele, responsabile cu imaginea matinalilor, și cu mingile de fotbal, au ieșit la gard cu CD-uri și stegulețe, în timp ce Nicola continua să vrăjească publicul cu "Ascunde-mă de ploaie și de vânt", și cu declarații la scenă deschisă: "Vreau să radiați fericire!". N-au lipsit din recitalul său: "Amintiri care dor, Pentru un milion de ani ..."
La 21.30, Nicola încă mai cânta..."Am nevoie de tine!" iar copiii îi răspundeau: "Îți mulțumesc că ești lângă mine!"
Sunt doar câteva secvențe surprinse de noi la "Serbările de vară" de astă-seară.
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Caravana „Serbările de vară”).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 1 iunie 2020