Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pentru sănătatea noastră și a mediului în care trăim!

„Natura, prietena mea”

Pentru sănătatea noastră și a mediului în care trăim!

Omul conviețuiește în natură cu plantele și animalele. Ocrotirea naturii, păstrarea echilibrelor biologice din ecosisteme trebuie să constituie o preocupare a fiecărui om.

Pornind de la aceste considerente, elevii claselor I C și a III-a D de la Școala cu clasele I-VIII nr. 16 din Oradea, îndrumați de prof. Hirțe Mariana și prof. Vlad Rodica, au demarat proiectul ecologic „Natura, prietena mea”. Acest proiect s-a născut din dorința de a schimba ceva în mentalitatea și atitudinea semenilor noștri față de mediul în care trăim, față de școală și față de orașul în care locuim.
Jucăriile din fructe și legume realizate au impresionat deoarece creativitatea elevilor a fost evidențiată prin aceste lucrări. După plimbarea prin cartier unde au identificat componentele mediului înconjurător, elevii au lucrat colaje din frunze. Impresionați de frigul care a sosit și de efectul acestuia asupra păsărelelor, copiii au confecționat căsuțe pentru a ajuta aceste viețuitoare să treacă mai ușor peste anotimpul rece.
 Nimic nu este prea mult când este vorba despre sănătatea noastră și a mediului în care trăim! (Vlad Rodica)

Trimite email

duminic, 25 august 2019