Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Întâlnirea de 45 de ani a primei promoții de absolvenți ai Școlii Medii nr. 5, Oradea

Joi, la C. E. „Partenie Cosma”

Întâlnirea de 45 de ani a primei promoții de absolvenți ai Școlii Medii nr. 5, Oradea

Cu cât înaintăm în vârstă, ne bucurăm parcă tot mai mult de revederea unor prieteni din copilărie, a colegilor de clasă și de școală...

La fel de mult s-au bucurat de revedere, joi (9 decembrie 2010) și absolvenții primei promoții a Școlii Medii nr. 5 din Oradea, care s-au întâlnit la 45 de ani de la absolvire.
„Din cele cinci clase (a XI-a A, B, C, D și E), au reușit să ajungă la întâlnire 22. Mulți dintre profesori și colegi ne-au părăsit pentru totdeauna; la fel de mulți sunt și cei care în timp s-au stabilit cu familiile în Germania, Israel, SUA și Ungaria”, ne-a spus amfitrionul întâlnirii, prof. dr. Ioan Corba, directorul Colegiului Economic „Partenie Cosma”, colegiu care a găzduit întâlnirea, în a cărui clădire a funcționat în urmă cu 45 de ani Școala Medie nr. 5.
La ora de dirigenție, la catedră s-au aflat trei dintre foștii profesori ai absolvenților: Ana Săndulescu – fost director adjunct al școlii, Otilia Bălaș – profesor de limba și literatura română și Florica Ungur – profesorul de latină.
Cu înțelepciunea și deschiderea pe care ți le dau vârsta, împlinirea și experiența, cu umor și bună dispoziție, absolvenții de ieri, „elevii” de astăzi, au depănat amintiri, au contabilizat reușitele profesionale și familiale așezați în băncile economiștilor.
În partea a doua a reuniunii, bucuria revederii a fost asezonată și condimentată din plin cu de toate la restaurantul „Transilvania”.
La final, s-a decretat ca întâlnirile să se țină ... „lanț”, în fiecare an! (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Întâlnirea de 45 de ani a primei promoții de absolvenți ai Școlii Medii nr. 5, Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020