Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea a venit Moș Crăciun

S-a deschis sezonul serbărilor

La Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea a venit Moș Crăciun

Luni și marți (13 și 14 decembrie 2010), la Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea, a venit Moș Crăciun pentru copiii îndrumați de prof. Mihaela Dulcă și prof. Claudia Morar (manager). Au fost zile fierbinți, zile speciale, de bilanț și sărbătoare, în care copiii au arătat părinților ce au învățat și știu să spună cât mai frumos, cât mai expresiv, convinși fiind că Moșul e pe-aproape și aude tot!

În deschiderea serbării de luni, dl Ilie Morar (managerul grădiniței) a ținut să mulțumească și să felicite întregul colectiv de dascăli, dar și pe părinți pentru actele de caritate pe care le-au făcut în „Săptămâna dărniciei”, pentru copiii orfani de la Casa „Iosif” din Beiuș și Căminul „Felix”, precum și pentru o parte din copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont”din Oradea, ocazie cu care copiii Grădiniței „Crinul” au distribuit pachete cu dulciuri și jucării.
Vis de iarnă
Serbarea de luni a fost (ca) un „Vis de iarnă” pentru copiii din grupa mijlocie a Mihaelei Dulcă. Pentru unii, care nu au mai frcventat grădinița, serbarea a fost o premieră deloc ușor suportat, să vorbească ei în fața unei asemenea audiențe. În viața lor nu au văzut atâta lume, cu atâtea aparate de filmat și de fotografiat îndreptate spre ei. Cei mai slabi de înger s-au pus pe plâns, alții s-au retras în brațele mamei. Dar excepțiile nu au făcut legea, ci doar au condimentat serbarea. În fața părinților, cei mai vrednici dintre actorii și artiștii grupei au dat măsura talentului lor, recitând și cântând, sub îndrumarea educatoarei. În alte și alte reprize, ei au demonstrat cum știu să danseze, așa cum i-a învățat Bianca Ghiță, instructorul de dans, cum știu să recite și să cânte în germană, împreună cu prof. Ramona Valcan, acompaniați la orgă de prof. Iulia Rațiu. Versurile și colindele în română și engleză aveau să-l bucure mult pe Moș Crăciun, care știe toate limbile, așa după cum avea să se exprime la sosire. Moșul cel darnic a împărțit pachete pentru toți copiii. Chiar și pentru cei plângăcioși, pe care acum nu i-a auzit recitând, dar el știe că la anul va fi altfel. Bucuria a fost deplină în momentul în care fiecare și-a cercetat pachetul, arătând colegului de alături ce i-a adus lui Moșul. (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:  La Grădinița Americano-Română „Crinul” din Oradea a venit Moș Crăciun.                                                                                                      

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 11 decembrie 2019