Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Colinde-colinde, întru slava Pruncului Iisus

Marți, recital de colinde la Era

Colinde-colinde, întru slava Pruncului Iisus

Sub cupola Era, marți (14 decembrie 2010), au răsunat glasurile micilor artiști de la Școala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” din Oradea, după care scena a fost dominată, preț de câteva minute, de elevii Liceului Teologic Penticostal „Betel”.

Acompaniați de o chitară fermecată, liceenii din a XII-a A, îndrumați de doamna profesor Ligia Centea, și „bobocii” din a IX-a A, conduși de doamna profesor Gabriela Vereș, au cântat dumnezeiește. Ei au interpretat frumoasele colinde strămoșești care plac sufletului, menite să anunțe vestea cea mare: Nașterea Pruncului Sfânt, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Pentru felul în care au cântat, de s-au cutremurat toate inimile curioșilor (sosiți ca la circ), colindătorii meritau o soartă mult mai bună, o sală de spectacole, un teatru, un amfiteatru..., iar spectatorii, așijderea, măcar un scaun (pentru că doar Moșul - Marius a stat pe scaun).
Și încă un fapt demn de toată lauda, Ligia și Gabriela nu au dirijat, nu au condus grupurile, ci s-au contopit, s-au „pierdut” printre colindători, cântând cot la cot cu ei. (Ov. D.)

Trimite email

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.