Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Magia Crăciunului

Caravana prieteniei (Grădinița nr. 15, Școala nr. 16)

Magia Crăciunului

Sub acest generic s-a desfășurat întâlnirea dintre prichindeii Grădiniței nr.15 și elevii Școlii cu clasele I-VIII nr.16 din Oradea.

Strânsa legătură dintre grădiniță și școală constituie o punte de legătură între lumea prichindeilor și lumea magică a școlarilor. Din dorința de a consolida această legătură (punte) și de a lega noi prietenii, am demarat proiectul numit “Caravana prieteniei”.
Astfel, joi  (9 decembrie 2010), a avut loc o activitate comună a celor două unități de învățământ. Preșcolarii, conduși de doamna educ. Nicolae Anca, elevii clasei I D (înv. Micle Ioana) și elevii clasei a IV-a D (prof. Mușet Florica) s-au reunit pentru a sărbători “Magia Crăciunului”. În atmosfera caldă de sărbătoare, copiii au confecționat podoabe pentru pomul de Crăciun. Atmosfera a fost însuflețită de glasurile cristaline ale copiilor care ne-au încântat cu colinde și poezii care vestesc Nașterea Mântuitorului. Au împodobit cu toții bradul, iar Moșul cel bun a lăsat daruri pentru fiecare. Fermecați, au urmărit apoi povestea lui Moș Crăciun.
Mulțumiți și fericiți, pătrunși de spiritul Crăciunului, oaspeții au promis că vor reveni cu multă plăcere la prietenii și partenerii lor de proiect.
Tuturor, Sărbători fericite! (Florica Mușet)

Trimite email

smbt, 24 august 2019