Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Poveste de Crăciun

La Săbolciu și Săcădat

Poveste de Crăciun

Sub acest generic, s-a desfășurat întâlnirea dintre preșcolarii de etnie romă de la Grădinița din Săbolciu și prichindeii Grădiniței din comuna Săcădat, marți, 21 decembrie 2010, conduși de doamnele educatoare Sime Maria și Gârba Carmen.

Din dorința de a lega prietenii, și de a-i cunoaște mai bine pe preșcolarii de etnie romă, am demarat un proiect numit „Poveste de Crăciun”. Colindătorii de la Grădinița din Săbolciu, îndrumați de doamna educatoare Pele Ligia, ne-au încântat cu colinde, poezii și dansuri țigănești.
 Până să vină Moșul cu darurile, partenerii lor de proiect le-a adus dulciuri, jucării, precum și hăinuțe. Totodată cadrele didactice și părinții  au mulțumit primarului comunei Săcădat, dl Popa Aurel, prezent la serbare, pentru implicarea în acest proiect.
„Mulțumindu-ne pentru daruri și pentru bucuria de a fi desfășurat o activitate împreună, și gazdele ne-au servit cu dulciuri și răcoritoare, urându-ne ca Moș Crăciun să ne răsplătească pentru generozitatea și iubirea manifestate”, ne-a spus directorul școlii coordonatoare, prof. Gabriela Þîrțiu. (Ov. D)

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019