Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Hollywood Multiplex Lotus Oradea

Vine Moșu’ cu premii în bani

La Hollywood Multiplex Lotus Oradea

Te-ai săturat de cadouri din alt film?
Vino la Hollywood Multiplex Lotus Oradea și poți pleca mai bogat cu 1000 de euro!

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Hollywood Multiplex Lotus Oradea s-a hotărât să le ofere spectatorilor săi care s-au săturat să primească „cadouri din alt film”, o serie de premii care, cu siguranță, îi vor încânta mai mult decât clasicele pulovere și maimuțoi de pluș.
   Astfel, în perioada 13 decembrie 2010 - 31 ianuarie 2011, la fiecare bilet de film achiziționat, spectatorii Hollywood Multiplex Lotus Oradea primesc un talon răzuibil care le poate aduce fie două bilete la ce filme vor ei, fie două meniuri Hollywood cu Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta sau Sprite sau chiar un cadou-surpriză. 
În plus, dacă își completează datele personale pe talon, vor putea participa la Marea tombolă a campaniei, care are ca miză... 1.000 euroooooooo!!!!!
Mai multe detalii sunt disponibile pe:  www.cadou.hmultiplex.ro.
Campania „Te-ai săturat de cadouri din alt film” se desfășoară la cinematograful Hollywood Multiplex Lotus Oradea, în perioada 13 decembrie 2010 - 31 ianuarie 2011 și este dedicată tuturor orădenilor (și nu numai) dornici să primească cadouri originale de la Moș Crăciun. (Raluca Soare)

Trimite email

joi, 27 iunie 2019