Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un Crăciun neobișnuit la Tinăud

O suită de activități în întâmpinarea Crăciunului

Un Crăciun neobișnuit la Tinăud

Crăciunul este sărbătoarea Nașterii Domnului, o sărbătoare a bucuriei, a păcii și liniștii sufletești. Împreună cu copiii de la Grădinița „Samuel” din Tinăud, am încercat să ne reamintim câteva din evenimentele ce au avut loc la primul Crăciun.

Am pus în scenă în grădiniță, ceea ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 2.000 de ani.
Am prezentat Nașterea Domnului și în fața comunității religioase din Tinăud.
Daruri pentru prietenii noștri  
Crăciunul este perioada în care primim și dăruim multă iubire și căldură sufletească.
Împreună cu cei din familie, am pregătit ceva special, un dar, pentru prietenii din grădiniță, pentru că ei sunt speciali pentru noi, așa că merită ceva deosebit. Prin această activitate am urmărit și implicarea cât mai activă a părinților în procesul educațional.
Un colind și un mic dar am pregătit de Crăciun și pentru copiii de la Grădinița cu program normal din Tinăud. Doamna educatoare Zorica Șover ne-a primit cu mult drag.
Felicitări pentru prietenii din Aleșd și Oradea
Avem prieteni la Grădinița cu program normal din Aleșd și la Grădinița nr. 43 din Oradea, pe care nu i-am uitat așa că pentru ei am pregătit câte o felicitare în prag de sărbătoare. De asemenea, dra educatoare Zembrea Sorina a pregătit împreună cu grupa mică și mijlocie, felicitări de Crăciun pentru prietenii noștri din grupa pregătitoare a Grădiniței „Emanuel" din Oradea.
De sărbători, am avut un proiect comun cu școlarii de la Școala cu clasele I-IV din Tinăud. Pentru o oră, am fost invitații lor, prilej cu care preșcolarii au făcut cunoștință cu viața de școlar. Alături de la școlari, copiii noștri au confecționat cizmulița lui Moș Nicolae.
Și școlarii au venit cu colindul la noi, împreună cu doamnele învățătoare (Breban Maria și Motoca Felicia), ba chiar ne-au dăruit prăjituri tradiționale de Crăciun pregătite de ei.
Daruri de la Hotar, Primăria Aleșd și clubul Rotary
Din dorința de a aduce vestea Nașterii Domnului și totodată în scopul stimulării interrelaționării între copiii de aceeași vârstă aparținând altei grădinițe, copiii de la Grădinița „Elim” din Hotar ne-au vizitat în preajma sărbătorii Crăciunului. Ne-au cântat frumoase colinde, dar ne-au pregătit și câte un dar-surpriză pentru fiecare.
Și la acest Crăciun, Primăria orașului Aleșd și clubul Rotary ne-au pregătit daruri pe care ni le-au oferit cu toată dragostea”, ne-a declarat prof. Geta Achim – directorul Grădiniței „Samuel” din Tinăud. (Ov. D.)

P.S. Pentru mai multe poze, Un Crăciun neobișnuit la Tinăud.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 28 martie 2020