Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Serbarea de Crăciun a școlarilor și preșcolarilor din Vărășeni

Copiii din Vărășeni, cu colindul la biserica din sat

Serbarea de Crăciun a școlarilor și preșcolarilor din Vărășeni

Atmosfera de sărbătoare s-a instalat pe deplin și la Școala cu clasele I-IV și la Grădinița din localitatea Vărășeni, comuna Răbăgani.

Activitățile dedicate Sărbătorilor Crăciunului au fost trăite intens, atât de elevi, părinți și cadrele didactice, cât și de ceilalți spectatori.
Duminică, 19 decembrie 2010, ne-am adunat cu mic cu mare și am plecat la colindat. Prima oprire a fost la Biserica Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului” din localitate, unde părintele paroh Balint Dumitru și credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie au rămas profund impresionați de prestația oferită de micii colindători, îmbrăcați în straie de sărbătoare, în costume populare.
Următoarea oprire am avut-o la școală, unde a avut loc serbarea de Crăciun. Programul a debutat cu sceneta “Viflaimul”, actorii fiind elevii claselor primare, îndrumați de învățătoarea Balint Ionela Maria.
Spectacolul a continuat cu un recital de poezii și colinde, dedicate Sfintelor Sărbători de Crăciun. Momentul a fost susținut de elevii claselor primare și de preșcolarii îndrumați de doamna educatoare Leș Elena.
Efortul celor mici a fost răsplătit pe deplin de Moș Crăciun care le-a împărțit daruri. (Balint Ionela Maria)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Serbarea de Crăciun a școlarilor și preșcolarilor din Vărășeni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019