Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Spărgătorul de nuci... vine tocmai de la Cluj!

Luni, la C.C.S.

Spărgătorul de nuci... vine tocmai de la Cluj!

Teatrul de Balet din Cluj-Napoca prezinta, luni, 17 ianuarie 2011, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, spectacolul „Spărgătorul de nuci”.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.
Prețul unui bilet este de 25 și respectiv 30 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.
„Spărgătorul de nuci” este un spectacol de balet clasic la realizarea căruia a fost folosită una dintre celebrele coregrafii semnate de maestrul Marius Petipa. Producția a avut premiera la Cluj-Napoca, pe scena Casei de Cultură a Studenților, în 12 decembrie 2010. De atunci „Spărgătorul de nuci” a fost prezentat în mai multe orașe ale țării și în câteva orașe din Italia, unde a avut un succes enorm, în săli arhipline.
Muzica celebrului balet „Spărgătorul de nuci” este semnată de Piotr Ilici Ceaikovski pe un libret de E. T. A. Hoffmann. Regia spectacolului apar­ține lui Alexandru Wolff, iar asistența de regie este asigurată de Dan Haja. Costumele au fost realizate de Violeta Chetran, iar scenografia de Valentin Codoiu. Distribuția: Clara - Andreea Jura, Spărgătorul de nuci - prințul - Boneu Mihai, Drossermeier- Dan Haja. (Marius CREÞU)

Trimite email

marţi, 4 august 2020