Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Junior Chamber International România are o nouă echipă de conducere națională

Antreprenorii români își anunță strategia pentru anul 2011

Junior Chamber International România are o nouă echipă de conducere națională

București, 20 ianuarie 2011.
Junior Chamber International România (JCI), www.jci.ro, filiala națională a celei mai mari federații internaționale a tinerilor antreprenori, anunță învestirea în funcție a Board-ului național pentru anul 2011.

Cei 16 antreprenori care formează echipa națională, au fost aleși pentru un mandat de un an și dețin actualele poziții în regim de voluntariat.
„Direcțiile strategice pentru acest an urmăresc patru axe principale: lobby la nivel internațional, în rețeaua JCI; finanțări europene, consolidarea legislației din România care vizează antreprenoriatul și, pentru că anul 2011 este declarat Anul training-ului și al dezvoltării personale, proiectele JCI România vor avea o componentă semnificativă care să susțină evoluția membrilor săi”, declară drd. Mihaela Liliana Stroe, președintele JCI România.
De asemenea, noul Board va urmări consolidarea celor 15 organizații existente în principalele orașe din România și va susține formarea de noi organizații locale.
Board-ul național JCI România 2011 este format din:
Președinte - drd. Mihaela Liliana Stroe
Immediate Past President - Marius Alexa
Deputy National President & VP Dezvoltare și Business Muntenia: Tudor Maxim
VP Dezvoltare și Business Moldova - Ilie Ghiciuc
VP Dezvoltare și Business Transilvania - Ioana Sfârlea
VP Relații Internaționale - Ovidiu Sandu
Comisar-șef Finanțări și Fonduri Europene - Rodica Lupu
Coordonator Comisie Politici Economice - Radu Limpede
Consilier juridic - Claudiu Găntoi
Secretar general - Ramona Păun
Trezorier: Ciprian Sabău
Director național IT - Călin Grigore
Director național Training - Cristian Dascălu
Director național Resurse umane - Adrian Bradea
Director național PR și comunicare - Mara Gojgar
COC Danube Conference & Adunarea Națională JCI Romania 2011 - Lucian Pană
Misiunea JCI România, aliniată la direcția pe care JCI o promovează la nivel internațional, este aceea de a crea oportunități de dezvoltare care să le ofere antreprenorilor, liderilor și profesioniștilor din diferite domenii de activitate, cadrul necesar pentru a putea să producă schimbare pozitivă în societate.
Junior Chamber International România
Junior Chamber International (JCI) este o organizație neguvernamentală internațională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani – și este prezentă în mai mult de 5.000 de comunități locale din peste 100 de țări.
Înființată în anul 2002, filiala din România numără peste 150 de membri activi și din federație fac parte până în prezent 15 orașe – București, Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Lugoj, Piatra-Neamț, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș,Timișoara, Vaslui.
Organizația are deja dezvoltate grupuri de inițiativă și în orașele Baia Mare, Buzău, Craiova și Ploiești.
Proiectele JCI România urmăresc patru direcții de dezvoltare promovate de JCI la nivel internațional: afaceri (spre exemplu, proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event), dezvoltare individuală (JCI Training), relații internaționale (conferințe internaționale JCI și programe de twinning) și responsabilitate față de comunitate (proiecte sociale).
Vă rugăm să ne vizitați la www.jci.ro.
Mara Gojgar

Trimite email

luni, 1 iunie 2020