Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

19 premii I, 19 premii II, 7 premii III și 10 mențiuni

La Grădinița nr. 55

19 premii I, 19 premii II, 7 premii III și 10 mențiuni

n lunile trecute, la Grădinița nr. 55 din Oradea (director, prof. Popu Angela), s-au desfășurat concursurile internaționale pentru preșcolari: ”Cu Europa la joacă” și “Smarty”.

Aceste concursuri se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, fiind publicate în Calendarul activităților extrașcolare și vizează evaluarea cunoștințelor copiilor în raport cu prevederile Curriculumului specific desfășurându-se pe grupe de vârstă.
S-au înscris la concursuri și au participat preșcolarii grupelor mică (ed. Cardoș Marioara și Vidican Mihaela), mijlocie (ed. Florescu Cornelia și Rațiu Mihaela), mare (ed. Fărăgău Irina și Ungur Zoreana), grupa mare - engleză (ed. Filip Larisa, Tenko Edina) și pregătitoare (ed. Jakab Corina, Luncan Ana).
Copiii au reușit să obțină rezultate foarte bune, astfel că pe unitate s-au înregistrat 19 premii I, 19 premii II, 7 premii III și 10 mențiuni. Toți copiii participanți au primit câte o diplomă și câte un cadou-surpriză, ca răsplată pentru eforturile lor.
Acestea au prilejuit o mare bucurie, atât copiilor, cât și educatoarelor, care speră ca și pe viitor să obțină rezultate la fel de bune. (M&M)

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019