Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Comment préparer des élèves au Delf A2 et B1”

Un nou stagiu de pregătire pentru profesorii de limba franceză

„Comment préparer des élèves au Delf A2 et B1”

Centrul cultural francez din Cluj-Napoca desfășoară periodic cursuri de pregătire pentru profesorii orădeni care predau limba franceză.

Miercuri, 26 ianuarie 2011, dna Eva Delcea, reprezentantul centrului clujean, a desfășurat un asemenea curs la sediul Casei Corpului Didactic din Oradea, la care au participat și câțiva elevi de la colegiile naționale „Emanuil Gojdu” și „Mihai Eminescu”, după cum aveam să aflăm de la inspectorul școlar de specialitate, prof. Delia Tarr Popa.
Este vorba despre pregătirea elevilor pentru susținerea acelui test internațional de limbă - DELF A2 sau B1...
„Stagiul „Comment préparer des élèves au Delf A2 et B1” se adresează profesorilor de limba franceză din Oradea, dornici să-și îmbunătățească tehnicile de predare a acestei limbi și să le ofere elevilor posibilitatea de a obține o diplomă care este pe de o parte recunoscută pe plan internațional, pe de altă parte valabilă pe viață.
Numărul mare de participanți a arătat că interesul pentru limba franceză este încă viu în școlile orădene.
A fost o adevărată plăcere să pot lucra alături de profesorii din acest județ.
Doresc să mulțumesc pe această cale doamnei inspector școlar Delia Popa și doamnei director Virginia Tiurbe, de la C.C.D. Oradea pentru întreg sprijinul în organizarea acestui stagiu”, ne-a declarat dna Eva Delcea. 
Următorul stagiu – în 21-22 februarie
Următorul stagiu de pregătire la care sunt așteptați 20-25 de profesori de limba franceză este programat în perioada 21-22 februarie (10 ore de pregătire) și va fi condus de Jason Levêque - unul din formatorii care au intervenit și la CAVILAM, un important centru de formări din Franța. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Comment préparer des élèves au Delf A2 et B1”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020