Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Test pentru profesorii care predau limba engleză

Teaching Knowledge Test (TKT),

Test pentru profesorii care predau limba engleză

Inspectoratul Școlar Județean Bihor și doamna Liana Gherdan (supervizor al examenelor Cambridge ESOL) au organizat un test de limbă pentru profesorii care predau limba engleză - Teaching Knowledge Test (TKT), un test realizat de Cambridge ESOL (http://www.cambridgeesol.org/exams/teaching-awards/tkt.html).

Scopul acestui test este de a crește încrederea profesorilor în forțele proprii și de a le mări șansele de a obține un loc de muncă, prin aprofundarea cunoștințelor necesare predării limbii engleze la toate nivelurile, oriunde în lume. Acest titlu flexibil și accesibil te ajută să înțelegi:
*metodologii diferite pentru predare
*să dobândești măiestria predatului
*modul în care poți folosi resursele
*aspectele cheie în planificarea lecției
*metode de managementul claselor.
Testul atestă cunoștințe de predare, organizare a clasei și a lecțiilor, constând din trei module distincte - care pot fi date separat.
Pentru cine este TKT?
TKT oferă profesorilor o bază fundamentală în domeniile cheie ale predării cunoștințelor în timpul orelor de limba engleză. Este ideal pentru toți profesorii, indiferent de specializarea și experiența lor, dar și pentru persoanele care doresc să predea limba engleză.
Nu există condiții specifice. Totuși, cine intenționează să susțină testul TKT este de dorit să dețină un nivel intermediar de cunoștințe de limba engleză – nivelul B1, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbile Moderne cum ar fi PET, IELTS, începând cu un scor de 4.
Testul este administrat de Consiliul Britanic în condiții stricte de examen, sub îndrumarea unui supervizor (Liana Gherdan). Chestionarele de examen sunt deschise și sigilate în prezența candidaților, fiind expediate la Cambridge pentru notare. Rezultatele sosesc în decurs de o lună - sub forma unor certificate recunoscute internațional. (Delia Tarr Popa)

Trimite email

joi, 20 iunie 2019