Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Inaugurarea sălii de sport la... „Orizont”

„Special Olympics” – la tenis de masă, etapa județeană

Inaugurarea sălii de sport la... „Orizont”

Joi, 24 februarie 2011, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont” din Oradea, s-a desfășurat competiția „Special Olympics” – la tenis de masă, etapa județeană cu participarea a 36 de sportivi din învățământul special al județului Bihor.

Sportivii prezenți au reprezentat școlile: CSEI „Orizont, CSEI nr. 1, Școala cu clasele I-VIII „Arany  Janos”- Salonta, CSEI Popești, CSEI Tileagd, Grup Școlar „Ioan Bococi” și  Grup Școlar „George Barițiu” - Oradea.
Tot cu această ocazie, a fost inaugurată sala de sport de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Orizont”, amenajată cu sprijinul Consiliului Județean Bihor.
Gazdele, în frunte cu directorii centrului (director - prof. dr. Angela Marușca, director adjunct - prof. Elena Erdeli), și-au primit oaspeții cu multă dragoste, chiar în ziua de Dragobete. Din partea Inspectoratului Școlar Județean Bihor ne-a onorat cu prezența dna inspector de specialitate, prof. Doina Gyori, precum și membrii comisiei metodice a profesorilor de educație fizică și kinetoterapie din județul Bihor, adunați în jurul responsabilul comisiei, prof. Ioan Silaghi. Pentru întrecere, concurenții au fost repartizați pe grupe de abilități la patru mese de tenis (abilități scăzute, medii și bune), iar la finalul concursului, câștigătorii au fost premiați cu medalii și diplome, cei mai buni de la fiecare masă (Covaci Felicia, Major Gabor, Teglași Călin și Antal Andrei) primind câte o paletă de tenis din partea F.I.S.P.H. Oradea -  reprezentată de profesor Ioan Silaghi. (Maria Ungur)

Trimite email

duminic, 25 august 2019