Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Caragiale – omagiat la Gurbediu

Medalion literar

Caragiale – omagiat la Gurbediu

La Școala cu clasele I-VIII din Gurbediu, comuna Tinca, s-a desfășurat recent activitatea literar- artistică intitulată „Medalion literar – I. L. Caragiale”.

Doamna profesor de limba și literatura română Lavinia Floruț, în colaborare cu domnișoara prof. Alexandra Ardelean și domnul prof. Radu Turla, cu toții au pregătit și îndrumat elevii claselor a V-a și a VI-a pentru a prezenta dramatizarea schițelor „Vizită” și „D-l Goe...”.
Elevii au participat cu multă plăcere și la concursul literar dedicat marelui dramaturg român, iar la sfârșit au fost răsplătiți cu diplome.
Activitatea literar-artistică de la Gurbediu, condusă de prof. Lavinia Floruț, a reușit să îmbine în mod armonios prezentarea biografiei și a operei marelui Caragiale cu o reușită transpunere în scenă a celor mai cunoscute schițe, ce s-au bucurat de o dramatizare reușită. Dintre elevii participanți cei mai buni s-au dovedit a fi: Boncea Saray, Leucea Teodora, Foltuț Daniel, Sturz Lorena, Laza Alex, Leucea Florinel și Coteț Paula. (Radu & Ancuța)

Trimite email

luni, 24 februarie 2020