Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu mărțișoarele pregătite de ... „decolare”!

Marți, la Grădinița din Nojorid

Cu mărțișoarele pregătite de ... „decolare”!

Ajungând marți (1 martie 2011), pe la Grădinița din Nojorid, aveam să-i cunoaștem pe cei care, aflați în vizită la Aeroportul Oradea, promiseseră ferm să devină peste ani piloți sau ajutori, respectiv stewardese (Boroș Sebastian, Paina Denis, Gherdan Radu..., Gherdan Oana, Diana Răduțiu, Dudaș Sara...).

Ei nu și-au uitat promisiunea, dar până atunci va mai curge multă apă pe Crișul (cel) Repede. Copiii dnei educatoare Giorgiana Blăguța erau gata să ofere mamei și bunicii câte un mărțișor confecționat de ei, în care fiecare a pus toată priceperea și parte din suflețelul său. Și în grupele de alături, ale dnei Maria Hârjău (de loc din comuna Fâlcău, județul Vaslui), atmosfera era fierbinte, mărțișoarele erau pregătite pentru a fi dăruite. „Multe mărțișoare au fost dăruite sub ochii mei în cei 40 de ani de activitate didactică. Peste tot, copiii sunt ca niște flori, peste tot în țară și în lume... Ei bucură cu zâmbetul și cu toată ființa lor neprihănită, cu sinceritatea și spontaneitatea lor neîntrecute...”
Revenind în grupa mare pregătitoare, dna educatoare Giorgiana Blăguța avea să ne  prezinte și să ne vorbească (în mare secret) și despre alte roade ale proiectului de Mărțișor și 8 Martie, despre care, însă nu vom scoate o vorbă, la această oră, spre a păstra cu sfințenie secretul educatoarei și al copiilor.
Pretutindeni sunt copii și dascăli minunați, demni de toată admirația și iubirea! (Ovidiu Dan)

Trimite email

duminică, 29 martie 2020