Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul național „Media Kinder” – ediția a III-a

La Școala „Avram Iancu” din Oradea

Concursul național „Media Kinder” – ediția a III-a

Joi, 24 februarie 2011, la Școala „Avram Iancu” din Oradea, elevii claselor II-VI au participat la a treia ediție a Concursului național „Media Kinder”, concurs de cultură generală. În total, la nivel de școală, au participat 345 de elevi.

Este un concurs mai aparte, în sensul că e gratuit și elevii participă câte trei în echipă, a cărei  denumire și-o aleg singuri (de exemplu: echipa florilor, dinozaurilor, leilor, brazilor, isteților, culorilor...). Timp de 90 de minute, elevii, adunați în echipă, au de ales varianta corectă din cele cinci date, pentru cele 25 de sarcini, plus o probă de creație (potrivit nivelului de clasă).
Cadrele didactice care s-au implicat în derularea în cele mai bune condiții a concursului au fost prof. Szacs Lucia (coordonatorul pe școală al concursului), prof. Cozma Aurica, Jurcan Loredana, Toader Monica, Bejușca Elena, Lovas Marta, Negruț Mariana, Mihele Ioana, Luncan Ana, Anghel Ramona, Șpan Claudia, Marc Cornelia, Goina Felicia, Stamatian Gilda și Agoșton Simona.
 Toți elevii au primit diplome de participare. De-acum ei așteaptă să afle rezultatele... (Dorina T.)

Trimite email

duminic, 18 august 2019