Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mărțișoare și felicitări pentru partenerii de proiect

Parteneriat: CSEI nr.1- Hidișelu de Sus

Mărțișoare și felicitări pentru partenerii de proiect

Elevii din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr.1 din Oradea (director – prof. Lucia Popa), îndrumați de dna profesor Lucreția Doble, s-au pregătit pentru ziua de 1 Martie confecționând mărțișoare și felicitări, pe care le-au dăruit colegilor lor de la Școala cu clasele I-VIII din Hidișelu de Sus (director - prof. Elena Arvai).

Aceștia din urmă, voluntari fiind în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, îndrumați de directorul școlii și de prof. Călinescu Anca (în calitate de coordonator al proiectului la nivel de școală) și Jurcuț Alina (colaborator în acest proiect) au organizat o expoziție cu vânzare a acestor mărțișoare. Ca urmare a acestei acțiuni, voluntarii au donat suma obținută beneficiarilor de la C.S.E.I. nr.1, Oradea. Banii vor fi gestionați de dna prof. Lucreția Doble, pentru procurarea unor materiale (acuarele, pensule), utilizate în pictarea unor desene cu temă religioasă, ce vor fi expuse în cadrul a două expoziții, organizate la cele două școli partenere.
Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în realizarea acestei acțiuni (doamnei director Elena Arvai, Primăriei Hidișelu de Sus, Dispensarului, doamnei profesor Jurcuț Alina și nu în ultimul rând elevilor voluntari).(A.C.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019