Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul mărțișoarelor (ed. a VII-a)

La Școala „Avram Iancu” din Oradea

Târgul mărțișoarelor (ed. a VII-a)

Luni, 28 februarie 2011, practic, în ultima zi (calendaristică) a iernii, ca o veche tradiție în școala noastră (Școala „Avram Iancu” din Oradea), a avut loc a VII-a ediție a Târgului mărțișoarelor.
Activitatea se înscrie în proiectul educațional „Parfum și culoare”, inițiat de școala noastră.

La orele amiezii, în ciuda frigului și fulgilor de nea care ni se așterneau pe pleoape, precum niște steluțe, curtea școlii a devenit un platou de...  „luptă”. Vânzătorii au fost elevii claselor I B (prof. Negruț Constantin), I C ( prof. Cârciumaru  Stelieana), a II-a A (prof. Cozma Aurica), a II-a C (prof. Toader Monica), a III-a A (prof. Bejușca Elena), a III-a B (prof. Lovas Marta), a III-a C (prof. Mihele Ioana), a IV-a A (înv. Negruț Mariana), a IV-a B (prof. Luncan Ana), a IV-a C (prof. Anghel Ramona) și a V-a C (prof. Felicia Goina). Cumpărătorii au fost cadrele didactice, elevii claselor de gimnaziu și familiile copiilor. Invitații speciali care au dorit să ni se alăture în această acțiune a fost grupa mare-pregătitoare (cu program normal) de la Grădinița nr. 50, îndrumată de doamna educatoare Diana Bunta.
 S-au putut admira și cumpăra mii de mărțișoare și felicitări realizate în tehnici diferite și din materiale din cele mai diverse. Elevii clasei a III-a B au astras clientela printr-un produs deosebit, unic, pe lângă mărțișoare și felicitări, au confecționat flori mari, colorate din hârtie creponată. Sub sloganul „Avem marfă de calitate, nu dați banii în altă parte!”, elevii participanți si-au vândut o mare parte din mărțișoare și felicitări. Cele ce le-au rămas au fost dăruite mămicilor, fetelor, grădinarilor, celor dragi.
Toate clasele participante au primit frumoase diplome, ca răsplată pentru munca depusă și implicarea în această activitate.
Suma de bani adunată în urma vânzării urmează a fi dată fostei eleve a școlii noastre, Maghiar Denisa (acum clasa a IX-a) care trece printr-o perioadă grea a vieții și pe care dorim s-o sprijinim. (Dorina T.)

Trimite email

duminic, 25 august 2019