Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

100 de zile de școala

Preluăm (în mod critic) tot ce ni se potrivește!

100 de zile de școala

Vineri, 25 februarie 2011, elevii clasei a II-a C au marcat împlinirea a 100 de zile de școală.

Deși, această activitate e specifică școlilor din străinătate și școlilor (claselor) cu program Step by step din țara noastră, copiii s-au arătat entuziaști de propunerea sărbătoririi unui număr rotund de zile de școală...
 Astfel, de la 8 la 12, orele au avut ca subiect principal școala. Fiecare copil a scris pe tablă de ce vin ei la școală și ce fac ei aici. Apoi, au realizat câte un desen cu ce moment sau activitate le-a plăcut cel mai mult de când sunt școlari.Cei mai curajoși au scris impresii/păreri despre ceea ce semnifică școala pentru ei. Elevii, grupați pe cinci echipe au avut de scris câte 100 de cuvinte care sunt formate dintr-o silabă, care încep cu sunetul m, nume de fete, cuvinte ce au legătură cu școala și animale. Doamna învățătoare le-a enumerat 100 de meserii, dintr-o carte și le-a citit scurte prezentări despre profesiile dorite. Punctul culminant al zilei a fost prezentarea colecției de 100 de obiecte, de către fiecare copil (nasturi, cărți de joc, ambalaje de la bomboane, fluturași de reclamă, șervețele, timbre, scoici, steluțe, mărgele, proverbe, scobitori, obiecte religioase, imagini cu flori, imagini cu mașini etc). După orele 12, au reamenajat sala de clasă pentru a petrece... cu muzică, dans, suc, prăjituri și sendvișuri.
 Pentru că afară ningea ca-n povești, toți au ieșit în curte, unde i-au așteptat 100 de baloane colorate, cu care s-au jucat veseli prin zăpadă.
 Tuturor elevilor, mai mici sau mai mari, noi, elevii clasei a II-a C, le dorim să aibă parte numai de note bune, să fie atenți la școală și să dovedească prin fapte, că munca lor și a dascălilor nu e zadarnică. Succes! (Monica Toader)

Trimite email

joi, 22 august 2019