Menu

Arhiva

Din:

Pana in:


Mama, îngerul meu păzitor!

Parteneriat: Școala nr. 16 - Școala „Alexandru Roman”

Mama, îngerul meu păzitor!

Cu ocazia zilei de 8 Martie, elevii clasei a V-a A coordonați de dnele prof. Dorina Ursan, Szabo Maria, Monica Sotoc și sprijiniți de conducerea școlii (director - profesor Mircea Gârba, director adjunct - prof. Smaranda Burcă) au încântat publicul cu poezii și compuneri create de ei pentru cea mai dulce ființă de pe pământ, mama.

Poeziile și compunerile cele mai reușite au fost premiate (Luca Andrei, Budiuri Dan, Ciursași Carla, Sime Paula, Lupu Andreea și Tripa Dorin). De asemenea, elevele Farcaș Giulia, Sime Paula și Crișan Andrada au compus o scenetă, intitulată „O zi importantă”, care a fost jucată în această zi specială de actorii din clasa a V-a (mama - Fodor Diana; tata -Tajti Dacian, copiii - Păcurar Raluca, Marge Bianca, Kiș Vanesa, Vandici Alexandru, Budiuri Dan, Tripa Dorin, Farcaș Giulia, misteriosul - Gherghel Andrei).
Nu în ultimul rând, invitații și partenerii noștri, un grup de eleve din clasa a VII-a A de la Școala cu clasele I-VIII „Alexandru Roman” din Oradea, coordonați de dra director, prof. Anca Piscoi și dra prof. Cosmina Malița, ne-au încântat cu un buchet de cântece alese și ne-au fost alături la confecționarea felicitărilor. Acest parteneriat ajută elevii să colaboreze mai bine, să comunice mai mult și să socializeze eficient. (D. U.)

Îngerul meu păzitor
Mama este cea mai bună persoană din lume pentru orice copil. Ea este cea care îți face de mâncare, îți veghează somnul și te ajută la greu. Când e lângă tine, te simți ca și cum ai fi protejat de un înger păzitor. Mama este persoana care ți-a dat viață, care te crește și te îngrijește cu multă, multă dragoste ...
 
 Mama mea
 
Mama mea e-ntotdeauna,
Harnică precum o albină.
De cu seara până-n zori,
Ea muncește pentru noi.
 
Părul negru, ochi căprui
Par desprinși dintr-o poveste.
Pielea cea catifelată,
Seamănă cu o ciocolată.
 
Pentru mine-ntotdeauna
Ea e un exemplu bun,
Fața ei sculptată-n gheață,
Aș vrea să o văd pe viață.
 
 Chiar de-i bună, chiar de-i rea,
Asta este mama mea.
Ne iubește, o iubim,
Și cu asta ne mândrim!

Trimite email

mari, 24 octombrie 2017

Poza zilei

Misiune îndeplinită!

Grea misiune pentru reporterul de serviciu să-și pozeze colegii cu telefonul mobil la Simularea unui proces penal.
Și totuși, misiunea a fost îndeplinită! Grație talentului și abilităților... Câtă grație!