Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Magazinul „Diafitt” - cu produse fără gluten!

Joi, se deschide, la Oradea

Magazinul „Diafitt” - cu produse fără gluten!

La Oradea, se va deschide joi (17 martie 2011), la ora 12.00, pe str. Tudor Vladimirescu nr. 72 (intrarea dinspre Roșiorilor), magazinul „Diafitt”, care va comercializa produse fără gluten, după cum țin să ne asigure administratorii - Egri István și Lantos Enikö.

În Oradea, acest magazin va fi primul în care cei care suferă de intoleranță de gluten pot găsi toate alimentele și materia primă pentru realizarea unui meniu zilnic adecvat.
În opinia publică, se știe că respectarea unei diete adecvate duce la o viață mult mai sănătoasă și împlinită, de aceea, celor care ni se adresează, le oferim îndrumările și sprijinul nostru.
Vom comercializa diferite produse alimentare fără gluten, ca de exemplu: amestecuri de făină (care sunt adecvate pentru coacere pâine, preparare prăjituri, torturi, maffinuri etc.) produse de panificație, prăjituri, paste făinoase speciale, condimente, produse   semipreparate, congelate.
Aceste produse sunt recomandate în mod special celiacilor, dar pentru o alimentație sănătoasă poate fi consumată de oricine. De asemenea, comercializăm produse care nu conțin în compoziția lor gluten, lapte, zahăr sau ouă și diferite tipuri de ceai.
La inagurarea magazinului, veți putea gusta produsele mai sus menționate...(Egri István Lantos Enikö)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020