Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mama, una este!

La Rieni

Mama, una este!

„Există o ființă minunată față de care vom rămâne întotdeauna datori: mama. (Nikolai Alexeevich Ostrovski)

S-a sfârșit iarna. E martie în calendar. Martie aduce primăvara și sfârșitul iernii.  Este momentul în care oamenii încep să caute primul ghiocel, ca semn al sosirii primăverii cu adevărat.
O dată cu florile parfumate și cu primele raze de soare ale lui martie, vin și sărbătorile primăverii, sărbătoarea veșniciei, sărbătoarea reînvierii, tot ceea ce semnifică femeie.
Marți, 8 martie 2011, la școlile și grădinițele din comuna Rieni s-au desfășurat serbări consacrate Zilei femeii. Într-un moment extrem de frumos, în debut de primăvară,  elevii și preșcolarii au dorit să le transmită tuturor femeilor un 8 Martie cald și special. Prin cântecele, poeziile și scenetele prezentate, dar și prin felicitările oferite, și-au făcut cunoscută recunoștința față de cea care le-a dat viață, mama.
Mulțumim dnei director, Liliana Balint, pentru strădania de a fi prezentă la aproape toate activitățile desfășurate la școlile și grădinițele din comună, cu ocazia Zilei internaționale a femeii. (Ioana Chiorean)

Trimite email

joi, 27 iunie 2019