Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De la violență la prim ajutor

La C.T. „C. Brâncuși”

De la violență la prim ajutor

În cadrul parteneriatului cu Poliția de Proximitate și filiala Oradea a Societății de Cruce Roșie, miercuri (16 martie 2011), la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” din Oradea, a avut loc o activitate de informare, prevenire și familiarizare, în prezența conducerii colegiului (director – prof. Mihai Crețu, director adjunct –ing. Aurora Tabacu).

Invitat de prof. de biologie Mihaela Andrei, agent-șef principal Darius Deme le-a vorbit liceenilor despre prevenirea și combaterea violenței, despre delincvența juvenilă, cauze, mod de manifestare, măsuri de prevenire și combatere, consecințe și legislație...
Familiarizarea elevilor cu tehnicile de acordare a primului ajutor
În calitate de formatori în acordarea primului ajutor, Marius Păcală și Radu Andrei Puriș, reprezentanți ai filialei Oradea a Crucii Roșii, au dorit să tragă un semnal de alarmă pentru sensibilizarea tinerilor în ceea ce privește acordarea primului ajutor, vorbindu-le despre situațiile multiple în care ar putea face mult bine semenilor acordându-le primul ajutor în caz de accidente, dar nu numai. Mai întâi, cei doi instructori-formatori au făcut demonstrații în doi, după care au invitat câte un reprezentant din rândul băieților și fetelor să participe la câte o demonstrație privind tehnicile de acordare a primului ajutor.
În urma dialogului purtat cu elevii, Radu și Marius au „recrutat” tineri doritori să urmeze (în weekend) un curs gratuit de acordare a primului ajutor. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: De la violență la prim ajutor.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 14 octombrie 2019