Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La plantat de flori în curtea școlii

A venit primăvara și la Oșorhei !

La plantat de flori în curtea școlii

Primăvara a sosit și la Oșorhei, iar cei care au deschis porțile acestui minunat anotimp au fost elevii clasei a VIII-a C, coordonați de prof. Lavinia Scriminți.

Misiunea lor, cea de a pofti cu drag primăvara în școală, a fost de a planta în data de vineri, 18 martie 2011, panseluțe viu colorate, pomi ornamentali și bulbi de flori în curtea școlii.
În acțiunea noastră am fost sprijiniți de doamna director Indrie Camelia, dna director adjunct Franciac Ana, dna contabilă Molnar Mirela și de femeile de serviciu.
Elevii clasei a VIII-a C au fost organizați pe ateliere de lucru. Unii au trudit cu săpatul pământului, alții cu greblatul. În imediata lor apropiere s-au postat florăresele clasei care au fost responsabile cu plantatul. Fiecare floare ajunsă în pământ primea botezul cu apă, din partea echipei de intervenție rapidă. Ultimii din pluton, dar nu cei din urmă, au tăiat iarba din jurul rondurilor și au măturat, având sarcina să lase totul curat în urma lor.
Vremea a ținut cu noi, iar activitatea  a fost una rodnică, bine organizată și coordonată.
Astfel că micii ecologiști, la final, privind în urmă, au exclamat: Câtă frumusețe! Primăvară dragă, bine-ai venit! (Lavinia & Mirela)

Trimite email

joi, 22 august 2019