Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Excursie educativă în Spania” – examen național

Ieri, la C.N. „Iosif Vulcan” din Oradea

„Excursie educativă în Spania” – examen național

Elevii de la liceele bilingve româno-spaniole din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara au susținut, ieri (joi, 31 martie 2011), la aceeași oră, examenul național de limbă spaniolă, cu același subiect: Excursie educativă în Spania.

Examenul a fost monitorizat de inspectorul școlar de specialitate al Inspectoratului Școlar Județean Bihor, dna prof. Delia Tarr Popa. Subiectele au fost distribuite de prof. spaniol Maria Angeles Paiva Mediavilla.
„La instituția noastră, examenul de limbă spaniolă și geografia Spaniei este susținut de elevii clasei a IX-a C.
Cei mai buni elevi care vor promova examenul vor participa între 17 și 27 iulie 2011 la acest program interministerial, împreună cu alți colegi de la secțiile bilingve similare din Slovacia, Ungaria, Rusia și America de Sud. Activitățile se vor desfășura în regiunea Castilla Leon, orașul Soria și capitala Madrid”, ne-a spus directorul colegiului, profesor Simona Martin.
La ora examenului, Denisa, Oana ... și toți spaniolii orădeni de la „Iosif Vulcan” priveau cu detașare excursia educativă în Spania, dar motivați să prindă cu toții avionul spre Soria și Madrid! (Ovi Dan)

Trimite email

vineri, 23 august 2019