Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Prietenii pompierilor”

La Grădinița nr. 53 din Oradea

„Prietenii pompierilor”

Marți (5 aprilie 2011), în cadrul proiectului local „Prietenii noștri, pompierii”, preșcolarii grupelor pregătitoare de la Grădinița nr. 53 din Oradea, coordonate de prof. Munteanu Mirela, Jejeran Loredana, Carabiber Diana și Lipai Lavinia, au desfășurat acțiuni de informare preventivă.

„O casă sigură - o viață în plus” (mod de comportare în caz de inundație) și „Pădurea, aurul verde”, acțiuni la care a fost invitat și reprezentantul ISU Crișana, dl plt. adj. ing. Curtui Marin, au urmărit promovarea instituției și a imaginii pompierului profesionist, dar și popularizarea numărului unic de apel 112.
În cadrul manifestărilor au fost prezentate materiale din domeniul prevenirii situațiilor de urgență (prezentări în power point, concurs de desene, labirinturi, precum și întrebări pe această temă). La final, copiii au fost premiați cu diplome de către reprezentantul ISU Crișana.
 Noi, educatoarele considerăm că prin aceste acțiuni formăm valori și atitudini în cazul producerii unor situații de urgență, precum și deprinderi de a  cunoaște unele reguli și măsuri de prevenire.
  Derularea acestui proiect vizează conștientizarea necesității de a respecta regulile de securitate personală. Atât în calitate de educatori, cât și de buni cetățeni, este de dorit să manifestăm o permanentă grijă față de corecta informare a celor mici în legătură cu problemele pe care le impun incendiile. (Mirela Munteanu)

Trimite email

luni, 30 martie 2020