Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Noi colecții Gina Butiuc

O nouă provocare

Noi colecții Gina Butiuc

Miercuri, 28 februarie, în ajun de Mărțișor, creatoarea de modă Gina Butiuc și-a lansat, la Complexul Comercial "Unic" din Oradea, colecția primăvară-vară 2007- „Solitary Brother”. Gina are stil, personalitate și originalitate în tot ceea ce face. Așa după cum ne-a obișnuit, ea își pregătește foarte minuțios fiecare ieșire în public, din respect deosebit pentru clienți și colaboratori, dar și pentru faptul că ține la prestigiul pe care și l-a câștigat de-a lungul timpului. Pentru ea, prezentarea colecțiilor, locația și atmosfera contează în egală măsură, fiind coordonatele esențiale ale fiecărei lansări. Ambientul și muzica s-au dovedit și de această dată o alegere perfectă pentru o prezentare de marcă.

Forța de dincolo de lucruri
 „Construită pe vibrația apei, „Solitari Brother” aduce în prim-plan ideea izolării, a singurătății ca stadiu necesar. Colecția vorbește despre forța de dincolo de lucruri, de dincolo de evenimente, despre forța cuvintelor nerostite.
Structurată în două linii distincte - casual (zece ținute pentru femei și șase pentru bărbați) și couture-a-porter (20 de ținute de seară și cocktail) -, colecția îmbină tonuri intense de verde și albastru în contrast cu alb, inducând  de luminozitate radiantă, de strălucire rece…”
Cele 36 de ținute conturează  un stil rafinat, construit pe îmbinarea conceptelor clasice cu elementele avangardiste, stilul creatoarei Gina Butiuc.
Cu aceeași grijă pentru fiecare detaliul, Gina a gândit prezentarea tuturor colecțiilor pe note muzicale, cu ajutorul lui Marius Pop, Mark Mihele, Jean Piloiu, Luci Hulban și Dutka Andras (trupa D-CIDE), cu concursul manechinelor Agenției „Amalia Judea Art & Fashion”, și sprijinul Salonului Classy (care s-a ocupat de machiaj și coafură).
Cea de-a 14-a ieșire în public cu colecții unicat ne certifică faptul că Gina Butiuc urcă treaptă cu treaptă spre desăvârșire, fără a-și trăda crezul, și a face compromisuri de niciun fel.
(Ov. D.)

 

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020