Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Fundația „Prietenia” întinde o mână celor care au cea mai mare nevoie de un licăr de fericire!

Daruri de Paști

Fundația „Prietenia” întinde o mână celor care au cea mai mare nevoie de un licăr de fericire!

„Anual, din 1997, Fundația de caritate „Prietenia” oferă cadouri pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de un licăr de fericire. Nu valoarea pachetelor contează, ci faptul că sunt dăruite din suflet, dorindu-le Sărbători fericite. Bunul Dumnezeu să le aducă mulțumiri sufletești!”

 Astfel consideră doamna Doina Bunea, președintele fundației, să iasă în față și în această primăvară, de Sfintele Sărbători de Paști. Președintele fundației, doamna Doina Bunea și juristul fundației - dna Lucia Păușan, au trecut vineri (15 aprilie 2011) pe la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1 cu 32 de pachete, conținând articole de îmbrăcăminte, rechizite școlare și dulciuri, atât pentru băieți, cât și pentru fete. La constituirea acestor pachete a contribuit organizația Werkgroep Oost – Europa din Vriezenveen - Olanda, partenerii fundației încă de la înființare, în 1997.
Următoarea acțiune a avut loc miercuri (20 aprilie), când au primit pachete din partea fundației 50 de persoane cu handicap neuromotor sever. Pachetele au conținut alimente în valoare de 35 de lei fiecare pachet. „De 1 Iunie, dorim să revenim la CSEI nr. 1 cu pachete pentru toți copiii centrului”, ne-a asigurat președintele Fundației „Prietenia”. (Ov. Dan)  

Trimite email

miercuri, 3 iunie 2020