Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Patimile și Învierea Domnului în imagini”

Expoziția de desene, ouă încondeiate și icoane

„Patimile și Învierea Domnului în imagini”

Pentru a marca sărbătoarea Învierii Domnului, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei și Palatul Copiilor și Elevilor Oradea au organizat expoziția de desene, ouă încondeiate și icoane cu tema „Patimile și Învierea Domnului”, la care au fost invitați să participe copii și elevi de la unitățile de învățământ din județul Bihor.

Expoziția este amenajată în sala festivă a Palatului Copiilor și Elevilor Oradea,  pentru perioada 15 - 28 aprilie 2011.
Au participat cu lucrări peste 30 de unități de învățământ din municipiul Oradea și județ, însumând un număr de peste 200 de lucrări. Sunt expuse desene, ouă încondeiate și icoane elaborate de copii și elevi, sub supravegherea cadrelor didactice de diverse specialități. Expoziția a fost completată cu lucrări ale elevilor de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, elaborate în cadrul cercului de specialitate.
Lucrările vor fi jurizate de un juriu constituit din profesori de desen și reprezentanți ai partenerilor. Copiii și elevii vor fi premiați în cadru festiv, așa după cum aveam să aflăm de la pr. prof. Florin Negruțiu – inspector școlar de specialitate al Inspectoratului Școlar Județean Bihor. (Ov. D.)

Trimite email

joi, 27 iunie 2019