Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mai ușor cu examenele Cambridge!

EUROLINGVA în ofensivă

Mai ușor cu examenele Cambridge!

La începutul lunii aprilie, Centrul de Limbi Străine EUROLINGVA din Oradea a devenit Agent național BULATS – Cambridge ESOL.
Cu această ocazie, a fost organizat evenimentul „Easier with Cambridge ESOL Examinations!” (Mai ușor cu examenele Cambridge!), în colaborare cu Cambridge ESOL România și Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Dna Steluța Ștefănescu, consultant Cambridge ESOL pentru România, a prezentat elevilor și profesorilor de limba engleză bihoreni noutățile legate de aceste examene prestigioase: recunoașterea examenelor Cambridge ESOL ca fiind echivalente cu proba de competență lingvistică la bacalaureat, posibilitatea susținerii examenelor și pe computer, obținerea unui certificat de competență lingvistică și de către cei care nu reușesc să promoveze un astfel de examen. Profesorii au aflat despre examenul TKT (Teaching Knowledge Test) și despre cel mai nou modul din cadrul testului, TKT Practical, care evaluează practic abilitățile profesionale ale profesorilor de limba engleză.
Dna Ioana Pantor, de la Centrul de Limbi Străine EUROLINGVA, a vorbit despre avantajele  examenului BULATS (Business Language Testing Service) și oportunitatea susținerii acestuia în Oradea. BULATS este un serviciu creat special pentru companii și instituții, dar și pentru studenții înrolați în cursuri în care se utilizează o limbă străină. BULATS este disponibil în patru limbi străine: engleză, franceză, germană și spaniolă, iar diplomele sunt emise de către University of Cambridge ESOL Examinations pentru limba engleză, pentru franceză de Alliance Francaise, pentru germană de Goethe Institut și pentru spaniolă de către Universidad de Salamanca.
Prezentarea pentru elevi a avut loc miercuri, 27 aprilie 2011, la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, iar joi, 28 aprilie, pentru profesorii de limba engleză prezenți în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Bihor, unde s-a vorbit tot despre examenele Cambridge ESOL. (Ioana & Ovidiu)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Mai ușor cu examenele Cambridge!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 21 octombrie 2019