Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Experiență transfrontalieră pentru educația preșcolară”

În schimb de experiență în Ungaria

„Experiență transfrontalieră pentru educația preșcolară”

De curând, o delegație a Asociației Grădiniței nr. 56 din Oradea a participat la un schimb de experiență alături de cadre didactice din localitățile Nyiregyhaza și Debrecen (din Ungaria).

La acest schimb de experiență găzduit de colegele noastre din Ungaria au  participat membrii fondatori ai asociației, cadre didactice din unitatea noastră și personalul didactic auxiliar. Două zile la rând, educatoarele au vizitat cele două grădinițe, au luat parte la diverse activități, asistând la lecțiile de la Grădinița din Nyiregyhaza, participând la o sesiune de comunicări la Grădinița din Debrecen.
Principalele obiective ale acestui parteneriat sunt: dezvoltarea cooperării transfrontaliere între instituții și comunități la nivelul învățământului preșcolar, îmbunătățirea managementului școlar și a metodelor pedagogice, cunoașterea reciprocă și buna colaborare, promovarea imaginii instituționale în Europa.
Acest schimb de experiență a fost posibil prin finanțarea nerambursabilă obținută de la Primăria municipiului Oradea, în cadrul proiectului euroregional ,,Experiență transfrontalieră pentru educația preșcolară” .
 În luna iunie, unitatea noastră va fi gazdă a următoarei întâlniri, după cum aveam să aflăm de la directorul Gădiniței nr. 56 – „Lotus”, doamna profesor Lukacs Dana.(Ov. D.)

Trimite email

joi, 9 aprilie 2020