Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Licitație inedită

Marți, la Grădinița nr. 48

Licitație inedită

Marți, 26 februarie, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 48 din Oradea, a avut loc „Mare licitație, mare!”

Special pentru tătici!


 „Istoricul” eveniment a fost pus la cale de educatoarele Alina Vidican și Florina Malița, iar marea licitație, cu creațiile unor viitori artiști, s-a adresat special tăticilor, intrarea mămicilor fiind strict interzisă.

Copiii au intrat în pas de dans, fredonând un cântecel, spre surprinderea părinților care nu se așteptau ca "micii artiști" să fie prezenți la această întâmplare. Înaintea începerii licitației, educatoarele au prezentat semnificația  Martișorului - ca simbol și mesaj al primăverii. Mai trebuia precizat, nu-i așa, scopul licitației: procurarea de fonduri pentru un dar de 8 Martie - de Ziua mămicilor.

La licitație, au participat 14 tătici (timorați), care stăteau atât de cuminți pe scaunele… Marea licitație a început, iar lucrările au avut preț! Copiii și-au apreciat serios munca, și nu au cedat ușor în fața ofertelor făcute de tătici.
La final, mai rămânea să se stabilească ce daruri vor fi cumpărate mămicilor. Unul dintre copii găsește nimerit să-i cumpere mămicii nici mai mult nici mai puțin decât „un trenuleț cu o sută de vagoane!"
Felicitări educatoarelor, copiilor și tăticilor! (Ov.D.)

Trimite email

vineri, 14 august 2020